Çayırağası Osmaniye Firması İletişim Telefon Numarası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Firmanın Adı ÇAYIRAĞASI VİP
Telefon 444 00 27
E-Posta info@cayiragasi.com.tr
Otogar Tel: 444 00 27
İnternet Adresi www.cayiragasi.com.tr
Adres : Rahime Altun Mah. D:4, Osmaniye Merkez, Osmaniye

Çayırağası Osmaniye Otogarı telefon numaraları, şehir içi servis güzergahları, şehirler arası otobüs seferleri güzergahları, otobüs bileti fiyatları, otobüs sefer saatleri. Çayırağası Osmaniye > Gaziantep otobüs bileti.

Çayırağası İletişim: 444 00 27

Hakkımızda
Çayırağası, 1944 yılında kurulmuş olup, Yalnızca Gaziantep’in değil, Türkiye’nin de ilk karayolu taşımacılığı firmalarından birisidir. Kuruluşundan bu yana uzun yıllar yüksek performans ve yolcu memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaç edinmiştir. Çayırağası, karayolu taşımacılığına yeni bir soluk ve heyecan katmak amacıyla karayolu taşımacılığı alanında bir çok ilke imzasını atmış, hizmet kalitesi ve teknoloji kullanımı konusunda öncülük yapmış güzel ülkemizin güzide firmalarından birisidir. Uzun yıllar üst seviye bir servis kapasitesiyle çalışılmış olup ulaşım noktası bazında yıllar içerisinde 80 noktaya servis yapılmıştır. Bu sayı, Gaziantep’ten Türkiye’nin hemen hemen her yerine , her noktasına sefer düzenlendiği anlamına gelmektedir.

Günümüzde halen son derece faal ve üst seviye kaliteli karayolu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren firmamız aynı kalite politikasını her zaman bir üst seviyeye taşıyarak siz değerli halkımıza hizmet vermeye devam etmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir